Makry-Gialos: A very Special and Friendly place for Beach-Relaxing holidays in the bigest Greek island of CRETE and the sunniest part (the SEastern).

HOME - BOOKING ON LINE / LIST- PHOTOS - - TRAVELERS REVIEWS - FORUM -FESTIVALS - WALKS - LOCAL PHONE BOOK - CONTACT .WEATHER

Sitia Airport, delayed?


02/08/2009

Στο φύλλο της 29/7/09 διαβάσαμε ως δήλωση του Νομάρχη Λασιθίου ΄΄ότι ο Νομός Λασιθίου δεν έχει αεροδρόμιο……κ.λ.π.

Θεωρούμε, επειδή γνωρίζουμε τις απόψεις του κ. Νομάρχη, ότι το δημοσίευμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά στοχεύει στην προσπάθεια που έχουν αποδυθεί ορισμένοι κύκλοι της Κρήτης, και όχι μόνο, να παρεμποδίσουν την ολοκλήρωση του Αεροδρομίου Σητείας το οποίο πληρεί όλες τις προϋποθέσεις διεθνών πτήσεων και απομένει η άμεση ολοκλήρωση του αεροσταθμού που κατά περίεργο τρόπο καθυστερεί και συνεχώς παρατείνεται η περαίωσή του με αποτέλεσμα να δημιουργείται η εντύπωση ότι κάποιοι δεν επιδιώκουν την ολοκλήρωσή του και έτσι να ακυρώνονται επενδύσεις και εμείς να βουλιάζουμε συνεχώς στο οικονομικό μαρασμό την ανεργία και σύντομα στη μετανάστευση.

Η προσπάθεια οικονομικών παραγόντων να φρενάρουν την ανάπτυξη της Ανατολικής Κρήτης θα μας βρει αντιμέτωπους και καλούμε άμεσα όλους τους θεσμικούς εκπροσώπους του Νομού να πάρουν ξανά θέση για το Αεροδρόμιο της Σητείας και να δεσμευτούν ότι θα πιέσουν την Κυβέρνηση για την άμεση ολοκλήρωσή του.

Η Σητεία δεν θα γίνει <<νεκροταφείο>> για χάρη συμφερόντων πολιτικών ή οικονομικών. Ο αγώνας μας θα είναι σκληρός και ανυποχώρητος. Καλούμε το Νομάρχη Λασιθίου να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοούσε και πώς αποδόθηκε η δήλωσή του.

Πιστεύομε ότι η αγανάκτησή μας είναι δικαιολογημένη, αφού ως γνωστόν κάποιοι επιζητούν να γυρίσουν την ιστορία πίσω.

No comments: