Makry-Gialos: A very Special and Friendly place for Beach-Relaxing holidays in the bigest Greek island of CRETE and the sunniest part (the SEastern).

HOME - BOOKING ON LINE / LIST- PHOTOS - - TRAVELERS REVIEWS - FORUM -FESTIVALS - WALKS - LOCAL PHONE BOOK - CONTACT .WEATHER

Sitia Airport Open now to charter flights.

Προσγειώθηκε η πρώτη πτήση charter στη Σητεία

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 30/04/2012.

         SITIA airport ( LGST , JSH ) . The first load of tourists from AMSTERDAM ( with a TRANSAVIA B 737-800 ) , just arrived , and the local authorities have prepared a welcome celebration , with local folklore dancers , local deserts , and plenty of RAKI .

     Έστω και σε προσωρινή αίθουσα αφίξεων, έστω κι αν πολλοί ήταν εκείνοι που δεν επιθυμούσαν να γίνει πράξη, έγινε όμως η πρώτη άφιξη πτήσης charter από την Ολλανδία στο Δημοτικό μας Αεροδρόμιο, το οποίο από σήμερα μπαίνει στο χάρτη των διεθνών προορισμών.

Όλοι οι παράγοντες του τουρισμού στην πόλη μας με επικεφαλή τον δήμαρχο Σητείας κ. Θεόδωρο Πατεράκη, αλλά και πολλούς από τους δημοτικούς συμβούλους να είναι παρόντες υπ εδέχθησαν τους έκπληκτους από την υποδοχή επισκέπτες μας. Το βιολί του Γιώργη Τσαντάκη με τους γλυκούς του ήχους υποδέχθηκε τους επισκέπτες, ενώ ο δήμαρχος της πόλης είπε στο καλωσόρισμα του την ευχή όλων των Σητειακών "ελπίζουμε να σας αρέσει και να πείτε και στους φίλους σας να έρθουν".

Η στιγμή αποτελεί σημείο αναφοράς στην προσπάθεια προόδου του τόπου μας, κι ελπίζουμε ότι η νέα πολιτική ηγεσία που θα προκύψει από τις επερχόμενες εκλογές να έχει την ευαισθησία να ολοκληρώσει το μισοτελειωμένο κτήριο υποδοχής των επιβατών. Το αεροδρόμιο αποτελεί ή πρέπει να αποτελεί τον πρώτο στόχο όλων των πολιτικών δυνάμεων του τόπου αφού θα επαναφέρει την πόλη μας στη δυναμική που έχει στερήσει τόσα χρόνια η απομόνωση εξαιτίας του οδικού δικτύου.

Καλή συνέχεια στην προσπάθεια για την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας.

From Sitia Press link.

No comments: