Makry-Gialos: A very Special and Friendly place for Beach-Relaxing holidays in the bigest Greek island of CRETE and the sunniest part (the SEastern).

HOME - BOOKING ON LINE / LIST- PHOTOS - - TRAVELERS REVIEWS - FORUM -FESTIVALS - WALKS - LOCAL PHONE BOOK - CONTACT .WEATHER

Ξεκίνησε η ανάπλαση της παραλίας της Ανάληψης Μακρύ-Γιαλού


     Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης της παραλίας της Ανάληψης στο δ.δ Πεύκων Δήμου Μακρύ Γιαλού.
Ο Δήμαρχος , κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στη συγκεκριμένη περιοχή, προκειμένου να δει από κοντά την πορεία εξέλιξης του έργου. Κατά την επίσκεψή του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ανθρώπους της γύρω περιοχής και να τους ενημερώσει για τις δυσκολίες του έργου, οι οποίες, όπως είπε, οφείλονται κυρίως στη διαμορφωμένη προϋπάρχουσα κατάστασης.


Όπως δήλωσε “οι εργασίες έχουν ξεκινήσει και παράλληλα με την τοποθέτηση του κυβόλιθου και των δικτύων ηλεκτροφωτισμού, Το συνολικό κόστος του έργου ανέρχεται στα 140.000 ευρώ και προβλέπει πλακόστρωση με κυβόλιθο και τοποθέτηση φωτιστικών. Με την ολοκλήρωσή του αναμένεται να αλλάξει εικόνα όλη η περιοχή της Ανάληψης, αφού η κατασκευή του θα συμβάλει στην αναβάθμιση της παραλίας της Ανάληψης στο σύνολό της”.

No comments: