Makry-Gialos: A very Special and Friendly place for Beach-Relaxing holidays in the bigest Greek island of CRETE and the sunniest part (the SEastern).

HOME - BOOKING ON LINE / LIST- PHOTOS - - TRAVELERS REVIEWS - FORUM -FESTIVALS - WALKS - LOCAL PHONE BOOK - CONTACT .WEATHER

Μεγάλη επιτυχία και φέτος οι Σαλιγκαροδρομίες στην Κρήτη.

Κρήτη, Ολυμπιακες Σαλιγκαροδρομίες 2010


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθηκαν και φέτος οι Ολυμπιακές Σαλιγκαροδρομίες στο Μακρύ-Γιαλό της Κρήτης.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην τελευταία Σαλιγκαροδρομία για το 2010 που διεξήχθη με πλήρη επιτυχία στις 25 Οκτωβρίου 2010.

Οι συμμετάσχοντες και οι διωργανωτές ήταν άψογοι και ετέλεσαν τους καλύτερους αγώνες για τα τελευταία εφτά χρόνια, έκλεισαν δε το ραντεβού τους ξανά γιά τον Μάιο του 2011.
Ευχόμαστε αυτή η επιτυχημένη διωργάνωση να συνεχισθεί με την ίδια όρεξη και επιτυχία και τα επόμενα επερχόμενα δύσκολα χρόνια γιά τον Τουρισμό του τόπου μας .


Να μοιράζει πολλά έπαθλα και μετάλια σε όλους τους συμετέχοντες και να τους δίνει ένα επιπλέον ερέθισμα να επισκέπτονται ξανά και ξανά τον τόπο μας.

Να προβάλει αυτήν την όμορφη γωνιά της πατρίδα μας και να συνοδεύει πάντα με όμορφες αναμνήσεις και συγκινήσεις σε όλους τους επισκέπτες μας.

ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ
http://www.snail-olympics.com/

No comments: