Makry-Gialos: A very Special and Friendly place for Beach-Relaxing holidays in the bigest Greek island of CRETE and the sunniest part (the SEastern).

HOME - BOOKING ON LINE / LIST- PHOTOS - - TRAVELERS REVIEWS - FORUM -FESTIVALS - WALKS - LOCAL PHONE BOOK - CONTACT .WEATHER

Μεγάλη επένδυση Real Estate στα Περβολάκια

Μεγάλη επένδυση ετοιμάζει η βρετανική εταιρία Cretan Group plc στην περιοχή των Περβολακίων. Μετά από δημοσίευση σε ελληνική ιστοσελίδα για οικολογικά θέματα της Κρήτης το sitiapress.gr ερεύνησε τις πηγές του άρθρου και έρχεται να επιβεβαιώσει την πληροφορία
αλλά και να δώσει τα στοιχεία για την επένδυση. Η εταιρία εδώ και καιρό αγόρασε το χωριό και σύντομα θα ετοιμάσει και την παρουσίαση του πλάνου της.
Το πιο ώριμο σχέδιο της εταιρείας είναι αυτό στα Άνω Περιβολάκια του Δήμου Μακρύ Γιαλού:
«Η συνολική έκταση του οικοπέδου είναι 558.125 τ.μ. και αποτιμήθηκε από την Danos AtisReal σε 9,1 εκ. ευρώ τον Ιούνιο του 2009.
 Όμιλος διαθέτει ένα παλιό χωριό που ονομάζεται Άνω Περιβολάκια του Κοινοτικού διαμερίσματος Περιβολάκια, το οποίο είναι ακατοίκητο για περισσότερο από 20 χρόνια. Το χωριό έχει συνολική έκταση 60.000 τ.μ.. Ο Όμιλος σχεδιάζει να αναπτύξει 300 πολυτελείς κατοικίες των 100 τ.μ. μετά την έγκριση της οικοδομικής άδειας.

No comments: